Pausen blir lengre!

Høststormene har akkurat begynt å sette inn. Nå sitter jeg her i vårt "nye" hus og koser meg inne mens regnet trommer på rutene og vinden suser der ute. Nå er det høst i Lofoten.

Vi kom tilbake til Lofoten for en uke siden. Da hadde vi hatt tre ukers ferie hvor vi kjørte sørover. Tre deilige uker hvor vi fikk syklet masse, klatret og gjort akkurat det vi ville. På disse tre ukene gikk det fra sommer til høst. Flere gule blader på trærne da vi kjørte oppover til Lofoten igjen enn når vi kjørte sørover på ferie.

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Jeg har mye jeg vil fortelle og mye bilder jeg vil vise, men pc'n min trenger en liten fix. Den er nemlig veldig treg og det har den vært en stund. Det skal sies at den begynner å bli noen år, så den bærer nok preg av det. Men jeg har ikke tenkt til å bruke penger på en ny datamaskin akkurat nå. De siste gangene jeg har blogget har det tatt evigheter, spesielt fordi det tar så lang tid å få lastet opp bilder. Så inntil jeg får fikset pc'n så velger jeg å ikke bruke tid og energi på å irritere meg. Jeg lar heller være å blogge i mellomtiden. Jeg kommer sterkere tilbake når ting er i orden igjen. Ikke kan jeg si at dere finner meg på instagram heller, for jeg har en litt enkel, eldre telefon nå som gjør at jeg ikke får til å legge ut bilder der heller. Ny telefon blir det nok med tiden og pc'n skal jeg prøve å gi litt kjærlighet (formatere kalles det vel...), så håper jeg det blir litt bedre og raskere. :)

 

SAMSUNG CSC

Bildet er fra Vågakallen. En kjempeflott tur i Vågan kommune. Blir nok flere bilder og turrapport fra denne turen senere! =D

 

Men enn så lenge - på gjensyn!

  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lofoteneventyret

Lofoteneventyret

27, Porsgrunn

Inspirasjon og informasjon om friluftsliv og turer i Norge. Jeg er opptatt av at dette ikke skal oppleves som en skryteblogg, men en blogg som inspirerer andre til å komme seg ut. Jeg vil at folk skal se at det ikke er så vanskelig å være ute og at man kan senke terskelen til sitt eget nivå. Det viktigste er at man koser seg og føler at man mestrer det man holder på med.

Sist sommer flyttet jeg med min samboer til Lofoten (derav navnet). Og bloggen handler i hovedsak om vårt liv og våre opplevelser her. Håper du liker det du leser. -Lisa

Instagram : Lofoteneventyret
Lofoteneventyret


Følg meg på instagram :

Kategorier

Arkiv

hits